Konsultacije

Dragana (1990)

U početku me je bilo strah mogu li ja to, jer mi je karakter jako slab. Nijednog momenta nisam bila gladna, bolje sam spavala i lakše funkcionisala iz dana u dan tako da je strah gotovo odmah iščezao. Osećala sam se sve bolje i sada na održavanju se i dalje osećam odlično i nisam vratila ni gram. Malo je reći da sam prezadovoljna rezultatima, i svakome bih preporučila isto.

Olga (2000)

Uvek su me u školi zezali da sam debeljuca, ali se nisam obazirala na to. Kada mi je mama predložila da dođemo kod Ane jedva sam to prihvatila. Od kako sam upoznala Anu imam sasvim drugo mišljenje o doktorima, ona je divan čovek, a i daje jako lepe recepte pa mi nije teško da budem na tom režimu ishrane.

Jovana (1984)

Zbog povećane telesne težine dugo godina nisam mogla da ostanem u drugom stanju. Uz pomoć velikog stručnjaka ne samo da sam se rešila suvišnih kilograma već sam i zatrudnela. Nastavila sam sa ovim režimom ishrane jer sam uvidela da nema ništa zdravije za moju bebu i mene.

Miloš (1966)

Radim veoma stresan posao i zbog neredovne ishrane sam počeo da imam problema sa gojaznošću i povećanim vrednostima holesterola. Uz Anin program ne samo da sam rešio svoje zdravstveno stanje već sam zavoleo i voće koje prethodno nikada nisam konzumirao.

Aleksandra (1971)

Prvi put da sam na dijeti, a da se osećam sitom. Za mene ovo više ni ne predstavlja dijetu već zdrav način ishrane, koji je usvojila i moja porodica. Nikada nisam gladna, uvek imam i više hrane nego što mogu da pojedem, što se u ranijim dijetama nije dešavalo, a što je najvažnije od svega na zdrav način mršavim. Jako sam srećna jer konačno ne moram da se izgladnjujem da bi postigla svoj cilj.

Marija (1965)

Od kako sam na dijeti koju mi je propisala Ana moj struk je počeo da se vraća na devojačke mere iako mi je 50 godina, osećam se mnogo bolje, nekako laganije. Nekada mi je do trećeg sprata bilo jako teško popeti se, sada i do šestog idem peške. Beskrajno sam joj zahvalna na svemu.

Idi na vrh