Konsultacije

O nama

Nutricionistički studio Ane Petrović je osnovan 2010. godine i do sada je kroz njega prošlo više od 10000 ljudi. Njihova iskustva u radu sa nama su ujedno i naša najbolja preporuka.

Noseći se sopstvenim iskustvom, svaka osoba sa prekomernom težinom treba da redukuje telesnu masu, da je adekvatno održava, da pronađe motiv i postavi realan cilj, da promeni navike i nauči da prepozna uspeh. Ako sve to budete uspeli bićete pre svega zdraviji, a kasnije i zadovoljniji.

S ponosom ističemo da naše personalizovane dijete (ne postoje dve iste dijete), direktan kontakt sa pacijentima i interaktivan način rada na kraju uvek dovedu do željenog rezultata.

Radimo individualne jelovnike za sve uzraste, redukcione i medicinske dijete (insulinska rezistencija, hipertenzija, psorijaza, gastritis, anemija, hašimoto, helikoibakterija, kandida, kod dijabetesa, hiperholesterolemije, artritisa i dr.), a izradjujemo i jelovnike za one koji nemaju nikakav problem vec zele da se zdravo hrane.

Od pravilne ishrane koristi mogu biti višestruke: jačanje imuniteta, zaštita organizma od bolesti, veći procenat mišića, manji procenat masti, odgovarajuća telesna masa, smanjen rizik nastanka kardiovaskularnih bolesti, bolji san i lakše buđenje ujutru, psihička stabilnost, fizička spremnost, bolja pokretljivost, smanjeni otoci i bolovi u zglobovima, plodnost, duži život i niz drugih prednosti.

Nutricionistički studio Ane Petrović Vam pruža edukaciju i savete o zdravim navikama koje bi svako od nas trebalo da usvoji. Ključ zdravlja i uspeha je u Vama, a mi smo tu da Vam pomognemo da dodjete do željenog cilja.

Idi na vrh